Öppna meny Sök

Behöver du en redaktion – eller en förlängd kommunikationsstab?

Vi hjälper dig att göra tidningar, böcker och trycksaker. Att ge ut en tidning innebär också att du på ett systematiskt och långsiktigt sätt får ett stort antal spännande sändningstillfällen på sociala media. Men vi gör sällan enstaka insatser – vår styrka är att fungera som en förlängd kommunikationsstab, eftersom vi har både det strategiska och operativa kunnandet.

En styrka med journalistiken är också att du tvingas formulera och hårdtesta dina argument. Det ger en annan nerv och trovärdighet åt din kommunikation än genom reklam och PR-arbete.

Här är några exempel:

VISION är Skogforsks kvartalsmagasin. Här presenteras forskningsresultat,  men också hur resultaten tillämpas i verkligheten! Det ger direkt nytta, inspiration och skapar en effektivare implementering av forskningen. Våra artiklar gör skillnad. Läs senaste numret här!

 

SKOG & FRAMTID är SLU Future Forests tidning, som ges ut som temanummer som borrar djupare i heta skogsfrågor. Innehållet används också för att skapa samtal och diskussion om skogens roll och olika värden i sociala medier på #vimåsteprataomskogen. Läs senaste numret här!

 

BÖCKER. Vi skriver gärna böcker också. Ett exempel är Skogsentreprenörernas jubileumsbok, en reportagebok där vi speglar organisationens första 40 år, intervjuar såväl grundarna som dagens skogsentreprenörer och kikar in i framtiden.