Öppna meny Sök

Folk verkar gilla det vi gör.

Andreas Norin och Sverker Johansson gräver guld – och silver – i Hamburg 2018.

Och det är förstås väldigt roligt! För det tar tid och energi att göra bra film. Veckor läggs på research. Vi letar tålmodigt upp de rätta människorna och platserna. Inte sällan sitter vi i timmar och går igenom våra intervjuer och scener med de medverkande innan det blir ACTION.

Men en stor del av jobbet ska göras när filmen är klar. Det är nu filmen ska nå målgruppen. Vi förser kunderna med bilder, filmklipp och teasers från filmproduktionen under arbetets gång, så att kunden kan skapa förväntningar hos målgruppen redan innan filmen är klar.

Att så många av våra filmer vinner priser ger också ringar på vattnet och goodwill till våra kunder.

Här är våra senaste glada tillrop från de internationella jurys som bedömt oss:

2019 Hamburg World Media Festival. Guld i dokumentärklassen till ”Skogen – räcker den?”. Silver i miljödokumentär till  ”Filmen om aspen”.

2018 Hamburg World Media Festival. Guld till ”Finskog och fulskog eller Bröllopsfotot”. Silver till ”Så klarar skogen klimatförändringen”.

2017 Cannes Corporate Media & TV Awards. Silver i miljödokumentär till ”Så klarar skogen klimatförändringen”.

Vi har vunnit ett 15-tal svenska och internationella utmärkelser för vårt film-, foto- och manusarbete, nominerats flera gånger till Svenska Publishingpriset samt tilldelats Kungl. Skogs- och Lantbruksakademiens Silverplakett för att på ett förtjänstfullt sätt ha väckt intresse för de areella näringarna.